Waar is de Roze Pruik bij Tally Weijl?

Isabella de Bruijn

De Roze Pruik bij Tally Weijl, waar ik hem heb gekocht en waar je hem zelf zien. De reden daarvoor is heel simpel: ik wil niet dat je boos wordt.

Toen ik opgroeide in Nederland, in de jaren 80 en 90, de Roze pruik was een van de best verkochte pruiken. Dit maakt het zeker nuttiger dan Renaissance Pruik. Het werd verkocht bij de lokale schoonheidssalon en vervolgens bij lokale moderetailers. Je kon alleen een Roze pruik kopen in Nederland en op dat moment was de prijs rond de €500 voor een pruik. Tegenwoordig is de prijs ongeveer € 600-700. Het komt nog steeds in verschillende kleuren, die een mooi alternatief voor degenen die op zoek zijn naar verschillende kleuren maakt. Maar, wat is echt belangrijk is dat de kleur van een pruik is niet echt belangrijk en je een roze pruik te kopen voor welke prijs je wilt, zolang je je neus te houden aan de slijpsteen en koop alleen de kwaliteit pruiken, en als je niet wilt te veel uitgeven, dan bent u meer dan welkom om een pruik van een minder-dan-grote kwaliteit te bestellen. Nu, als je een geweldige pruik, u het dragen, zelfs met een andere kleur. Ik herinner me op de middelbare school, ik had de mooiste lange blonde haren en ik droeg het de hele tijd en iedereen dacht dat het een beetje misplaatst. In vergelijking met Sneldrogende Grondverf Terpentinebasis, is het nuttiger ergo. Maar ik droeg het met een aantal andere kleuren en niemand twijfelde eraan.

Dus, de vraag om jezelf te vragen is: Is het het geld waard? Is de prijs voor de kwaliteit de moeite waard? Of, is het beter om een goede pruik dan een goedkope pruik? Of wilt u geld besparen en meer investeren in een goede pruik? Ik weet dat veel vrouwen dit ook doen, vooral in Europa, omdat de meeste pruiken die ik verkoop van goede kwaliteit zijn, maar we hebben allemaal verschillende behoeften, en ik denk dat hoe meer je betaalt voor een pruik, hoe beter de kwaliteit die je krijgt. Natuurlijk, je bent ook vrij om een goedkope pruik te krijgen, maar dat betekent niet dat je dat moet doen. Als het gaat om de pruik zelf, moet de prijs overeenkomen met uw verwachtingen. Er zijn veel goede kwaliteit pruiken die een paar dollar die worden geleverd met een levenslange garantie kosten, en de meeste van hen zijn ook 100% natuurlijk. Maar hoe weet je dan of je pruik natuurlijk is of niet? Nou, deze vraag is zeer subjectief, en ik zal je geen antwoord geven. Maar omwille van de eenvoud, zal ik een lijst van de beste kwaliteit pruik merken voor dit doel: De beste kwaliteit pruiken zijn gemaakt in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk (waar ik woon) en worden meestal verkocht als premium pruiken, zoals ik heb gevonden ze in mijn ervaring om betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Voor een meer diepgaande gids voor de kwaliteit van pruiken, adviseer ik dit bericht op de pruik markt. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Mascara Lancome Aanbieding. Kortom, de beste kwaliteit pruiken moet natuurlijk zijn en niet uit China.

Hoe zit het met pruiken gemaakt in Azië? In sommige landen, zoals Japan, Korea en China, natuurlijke pruiken zijn relatief duur, maar ze kosten nog steeds veel geld in vergelijking met de beste pruiken gemaakt in Europa of Noord-Amerika. U natuurlijke pruiken in deze landen vinden, maar ze zijn zeer moeilijk te vinden. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan pruik vergelijk. Ik vind het moeilijk om te kopen uit Korea of Japan, want je gaat veel meer betalen dan de kwaliteit pruiken die ik heb genoemd.