Wat is het verschil tussen een Lace Front pruik, een Full Lace Wig en een Monofilament Wig en wie van hen is het beste?

Isabella de Bruijn

Alles is mogelijk!

Ik draag al vele jaren een volle Lace Front, want ik ben een langharige dame. Dit is wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals Mascara Kleding. In eerste instantie was het een beetje verwarrend: ik moest onthouden om mee te nemen mijn Lace Front en mijn Monofilament pruik, wie van hen is het beste? Maar als ik dichter bij het einde kom, zijn de twee vrij gelijk.

Lace Fronts en Full Lace Wigs zijn meestal identiek: ze zijn gemaakt van katoen, met een tule-achtig materiaal, en ze zijn vaak bekleed met tule. Een Monofilament pruik is gemaakt van een zachter materiaal, zoals nylon of polyester en het heeft ook de toevoeging van een laag kant, waardoor het er heel anders uitziet dan een volle Lace Front. Maar het echte geheim ligt in de binnenvoering. Dit is logischer dan Clowns Pruik. De binnenvoering van Lace Fronts is gemaakt van zijde. Het wordt gemaakt door twee koorden van zijde aan een zijdestof te binden, en dan samen genaaid. Ik denk dat als je wilt er beter uitzien, en dat je in de stemming voor meer mooi haar, probeer dan een Monofilament pruik. Op de foto hierboven zie je twee kanten pruiken aan de voorkant. Ze zijn gemaakt met dezelfde materialen, dezelfde dikte van de zijde, en het is dezelfde prijs. Ik zou zeggen dat er een enorm verschil in prijs bij het kopen van een Monofilament pruik, in vergelijking met een Lace Front pruik. Monofilament pruiken zijn het meest populair en ze zijn veel meer stijlvol. Het enige probleem is dat de zijde is alleen zeer grof, en ik denk niet dat de kwaliteit van het garen is goed. De pruiken die ik je ga laten zien zijn duurder. Ze heten Lace Front pruiken en het enige verschil tussen hen is dat de veters hebben geen zijde. Het belangrijkste verschil is dat ze komen met kant terug, en ook kant voorzijde, die beide vrij duur.

Ik moet zeggen dat ik echt de voorkeur aan de Monofilament pruiken, omdat ze de beste kwaliteit en zijn de meest stijlvolle. Ze zijn ook zeer comfortabel. Maar helaas, wanneer ze worden gebruikt voor pruiken is het moeilijk om te vertellen dat ze niet zijn gemaakt van zijde, dus ze hebben een enigszins stijf gevoel voor hen. Dit is de reden waarom, voor veel mensen, kant voor pruiken zijn een veel betere optie. Ze hebben zijden rug en veters die een heerlijk gevoel hebben. Het enige nadeel aan kant voor pruiken is dat je moet een zeer breed hoofd om ze goed te dragen. Als je een lang getailleerd meisje moet je een lacy pruik te dragen, en dat kan erg zwaar als je een kant pruik met een strakke jurk en hakken te dragen. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals pruik. Nu, voordat we kunnen beginnen, moeten we ervoor zorgen dat je pruik er natuurlijk en goed uitziet. Het is goed om te kijken naar een foto voordat je begint, als op deze manier u beoordelen hoe de pruik eruit zal zien voordat het wordt gedragen.

Er zijn vele soorten pruiken die je in Nederland kopen.